Bilbranchen i Danmark | Analyse | 10 i karakter

Indholdsfortegnelse
Spørgsmål 1
Spørgsmål 2
- NÆRMILJØ
- Konkurrenter
- FJERNMILJØ
- Miljø
- Demografiske forhold
- Massemedier
- OT-OPSTILLING
- KILDER

Uddrag
For at besvare spørgsmål 1, er der blevet brugt både kvalitativt og sekundært data, som kommer fra artikler og statistikker. Disse er vedlagt som bilag.

Bilmarkedet omfatter en del forskellige biler, som alle kan bruges til forskellige formål. Nogle biler har bedre af korte ture end andre, mens nogle biler kan klare det hele.

På bilmarkedet findes der mange mærker, modeller, brændstof varianter, farver og størrelser, men dette ses også på priserne, som varierer meget fra bil til bil.

Der er stor forskel på hvor meget ekstra udstyr folk vil have i dem og det kan få priserne til at springe helt i luften.

På markedet kan man finde alt fra benzinbiler til dieselbiler til el eller plugin hybrid biler, markedet tilbyder biler til næsten alle smage.

Lige nu er der en udvikling på bilmarkedet, i forhold til at få en grønnere hverdag, ved at få flere til at køre i elbiler, da de ikke udleder så meget CO2 som benzinbilerne.

Det gør de bl.a. ved at sætte højere afgifter på benzinbilerne og sætte meget fokus på den grønne hverdag, som man tit hører om i medierne.

Der er mange forskellige udbydere på markedet. Hver model eller mærke har sin egen målgruppe, markedet tilbyder både biler der dækker familiens behov, egobehovet eller hvis man søger en budgetbil.

Markedet har mange slags biler, der er også el, diesel, benzin eller plugin hybrid, som også har sin egen målgruppe.

Biler kan købes som nye hos bilforhandleren eller brugte hos bilforhandleren eller diverse køb og salg sider. Markedet har den bil der passer lige præcis til dig.

---

Der er begyndt at komme meget fokus på miljøet, og at alt skal være så grønt som muligt, derfor er el-biler blevet mere populære på det seneste.

Som nævnt tidligere steg udgiften på registreringsafgiften på benzinbiler da vi gik ind i 2021, da de udleder meget CO2, det gjorde at mange nu skulle til at finde nye billigere løsninger.

En undersøgelse viser at i Esbjerg er 6 ud af ti bilejere klar til at sætte strøm til deres køretøj. Mange i Esbjerg har allerede skiftet til elbiler og salget af er af elbiler er steget med 370%.

Dette er en mulighed for elbil branchens fremtidige afsætning, fordi der er højere og højere grønne ideer of forestillinger, som folk gerne vil leve op til, og der er el-bilen et godt bud.

Så derfor skifter mange sin gamle benzinbil ud med en ny el-bil, derfor vil der være flest el-biler på vejene i fremtiden.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu