Barsons | Opgave

Indholdsfortegnelse
Barons
Virksomhedskarakteristik
Målgruppe
Pestel-analyse
- Politiske Faktorer
- Økonomiske Faktorer
- Sociale Og Kulturelle Faktorer
- Teknologiske Faktorer
- Miljømæssige Faktorer
- Lovgivningsmæssige Faktorer

Konklusion

Uddrag
For tilstrækkelig besvarelse af den stillede opgave, vil der blive brugt det medfølgende materiale og modeller. Gennem opgaven vil modeller, koncepter og teorier blive brugt til at analysere virksomheden, Barons.

---

Den kendte skjorteproducent, Joachim Latocha er sammen med sin partner, Kristian Rønsholdt stifterene af Barons A/S, som producerer tidsløse herre skjorter, med en vision om at skabe den perfekte business skjorte.

Med en baggrund i Deloitte, havde Joachim erfaret at både ham og hans kollegaer alle gik i de samme dyre svenske brands og med Latochas gåpåmod havde han konstateret, at det måtte kunne gøres bedre.

Sammen med sine ellers 11 ansatte, er deres ambition at skabe et skjortebrand, som er kendt for høj kvalitet og et koncept med fokus på simplicitet.

Efter deres opstart i 2014 har virksomheden haft en forrygende afsætning og ender med at gå ud af 2019 med et overskud på DKK 2,7 millioner og en omsætning på DKK 9,4 millioner. 1

Virksomheden har fokuseret på tre primære hovedpunkter for at udvikle, perfektionere og tænke strategisk i tøjbranchen.

De tænker ikke som en normal modevirksomhed, med fokus på næste års kollektion, men udelukkende på at perfektionere deres skjorte.

Samtidig er virksomheden 100% online med levering direkte til kunderne (BTC). Grundet deres kernekompetence om at skabe den ideelle skjorte på markedet, har de ekstrem høj kundeloyalitet og lancerede tilbage i 2019 brandet i Holland, Tyskland og Sverige.

Virksomhedens kritiske succesfaktorer er strategisk markedsføring og skjorte-modeller til den succesfulde kvinde.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu