Arla foods | Analyse | 10 i karakter

Indledning
Som set i problemformuleringen, så har jeg valgt Arla Foods, som min virksomhed. Jeg har valgt at skrive om Arla Foods.

Jeg syntes det er en spændende virksomheden, og vil samt gerne lære mere omkring virksomheden. Jeg har lidt viden omkring virksomheden, da vi har arbejdet med den i Afsætning.

Arla Foods vil gerne sikre sig at flere mennesker tænker på bæredygtigheden, samt mindske madspild, gennem brugen af de digitale medier

og det er dét jeg vil forholde mig til i min opgave, hvor jeg vil komme med mine forslag om hvilke digitalt produkt de kan bruge.

Jeg syntes dog allerede at Arla Foods, er godt på vej, ift. Det miljømæssige. De går meget op i at gøre virksomheden så “naturlig” som muligt

da de udleder mange drivhusgasser osv. De har mål om at blive mere CO2e neutrale, samt få alle deres lastbiler til at køre på 100 procent el.

Mit problemformuleringsspørgsmål, er Hvordan får Arla Foods flere mennesker til at tænke på bæredygtighed og madspild?

Jeg har valgt at undersøge dette, da jeg syntes det er vigtigt at en virksomhed som udleder så meget forurening osv.

At de sørger for at kunderne og andre borgere, sætter fokus på madspilden, både derhjemme og på arbejdet.

Samt være et forbillede for andre virksomheder og borgere når det kommer til bæredygtighed, og hvilke måder man kan være mere bæredygtig på.

Indholdsfortegnelse
Indledning:
Redegørende:
Analyserende:
Vurderende:
Konklusion:
Produkt:
Litteraturliste

Uddrag
Det er altså her hvor arbejdsprocessen, bliver opdelt i faser så det er nemmere at holde styr på udviklingen af hjemmesiden.

Samtidig har jeg valgt den fordi at jeg har en klar idé omkring hjemmesiden og hvordan den skal udvikles.

Denne fasemodel bliver altså brugt på den måde, at man går ikke frem og tilbage i faserne, man starter med første fase og når den er udført, så går man videre til næste fase.

Til kravspecifikation har jeg krav om at min hjemmeside skal kunne vise Arlas produkter, samt give inspiration til madretter.

Det største krav er selvfølgelig at den skal være brugervenlig, samt nem at forstå. Den skal også sætte fokus på bæredygtigheden og madspild, ved brug af forskellige funktioner og muligheder.

Det næste er design, og her skal der findes ud af hvordan der skal programmeres disse krav. Her regner jeg med at Arla kan komme i samarbejde med Too Good To Go ApS, om at være med i deres projekt.

Her vil jeg gerne have implementeret én sektion på hjemmesiden som hedder ‘’BEKÆMP MADSPILD,’’ hvor kunden kan igennem Arla, tilmelde sig Too Good To Go’s koncept

hvor kunden kan være med til at hjælpe med at mindske madspild i landet. Samt vil jeg have en menu med drop- down funktionen

til de forskellige sektioner på hjemmesiden samt søgefelter for at finde præcis det kunden leder efter, som gør det nemmere for kunden at kunne overskue.

Det er altså brug af den cykliske navigationsstruktur at dette kan blive udført. Her bliver der også lavet mock-ups for at komme så tæt på de krav som muligt.

Denne mock-up er den første vi har lavet, og det er her jeg starter med at designe ud fra for at se om den er brugervenlig, samt en god hjemmeside for Arla Foods.

I konstruktionsfasen laver vi denne mock-up i HTML, for at se hvordan det ser ud på en hjemmeside.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu