Aqua Dor | Analyse

Indholdsfortegnelse
1. Redegøre for markedet for mineralvand
2. Analyser Aqua D'ors anvendelse af parameteren produkt.
3. Analyser desuden Aqua D'ors anvendelse af parameteren pris.

Uddrag
Markedet for mineralvand omfatter kun vand på flasker. Mineralvand kan i dag også fås med forskellige slags frugtsmage samt brus. Mineralvand anses også for at være et sundere alternativ til læskedrikke og sodavand.

Mineralvand er i samme produkttype, som andre slags drikkevarer som sodavand og læskedrikke.

Mineralvandsproducenterne kæmper derfor mod alle de øvrige drikkevareproducenter på det samme marked, om at være forbrugernes fortrækkende valg af drikkelse.

Når man kigger på med det sundhedsmæssige perspektiv, så har mineralvandsproducenterne en konkurrencemæssige fordel, at det er sundere at tage en mineralvand end fx en sodavand, og for mange forbrugere er det vigtigt at det er sundt.

Markedet for mineralvand i Danmark forgår for det meste på Business to Business markedet. Producenterne af mineralvand sælger deres produkter hovedsageligt til de danske supermarkeder og detailkæder som Dansk Supermarked, Coop og Dagrofa.

På hylderne i de danske supermarkeder finder ofte store mærker af mineralvand som, Aqua D’or, Egekilde, Kildevæld, Carlsberg Kurvand samt mange flere.

På det danske mineralvands marked finder vi ofte 3 store udbydere af mineralvand. Det er virksomhederne Coca Cola, Royal Unibrew og Aqua D’or.

Dog var Aqua D’or en af de første udbydere til at etablere sig på det danske marked for mineralvand, og er derfor i dag markedsleder og har en markedsandel på ca. 40%.

Markedsudfordrene til Aqua D’or er Coca Cola, som ejer mærkerne Carlsberg Kurvand og Kildevæld og har en markedsandel på ca. 12% af det danske marked. Royal Unibrew, der ejer kildevæld har ca. en markedsandel på 9%.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu