Aqua DOr | Analyse | 12 i karakter

Opgavebeskrivelse
Opgave 1)
I denne opgave karakteriseres virksomheden Aqua D’Or.

Opgave 2)
I denne opgave analyseres Aqua D’Ors produktparameter.
- Kvalitet:
- Emballage:
- Sortiment:
- Mærke:
- Branding:
- Produktlivsforløb:

Opgave 3)
I denne opgave diskuteres nedenstående udsagn:

Uddrag
Aqua D’Or blev grundlagt i 1987 af Allan Feldt, og tilbød for første gang kildevandskølere til kontormiljøer til det danske marked. I 1998 blev virksomheden godkendt som aktieselskab.

Aqua D’Or udbyder mineralvand, tappet fra en underjordisk kilde, til de danske forbrugere med præference for det naturlige valg. I år 2000 blev begyndte produktionsvirksomheden at sælge vandet i flasker til den danske detailhandel.

I løbet af årene har Aqua D’Or udvidet deres sortiment i takt med udviklingen af trends og tendenser i samfundet. Ligeledes er deres resultat vokset fra 5 mio. i 2011 til 14,7 mio. i 2015.

I dag har Aqua D’Or 50 ansatte og er datterselskab under det franske Danone, som udbyder føde- og drikkevarer. Deres mission og vision er, at tilbyde bredt tilgængelige, sunde læskedrikke, der møder kundens behov.

Danmark udgør knap 80% af deres omsætning, mens Sverige udgør de resterende 20%. Deres kernekompetence er produktudvikling og markedsføring for at bibeholde deres placering fra 2015 som ”Top of mind”.

---

Priskonkurrencen i branchen er høj, og det er derfor afgørende for Aqua D’Or, at deres kvalitet er i top i forhold til deres billige pris. Derfor overvåges og testes produktionen jævnligt af interne kontrolprogrammer.

Derudover er Aqua D’Or certificeret både indenfor miljø- og fødevaresikkerhed. Det er vigtigt for Aqua D’Or at være ”det sunde valg” for kunden, og derfor har kvaliteten en stor betydning i denne sammenhæng.

For Aqua D’Or har den smagsmæssige kvalitet og den funktionelle kvalitet størst betydning, da de udbyder et produkt, som skal slukke forbrugerens tørst, men som samtidig skal se flot og indbydende ud.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu