Apple | Konkurrencesituationen | 10 i karakter

Indholdsfortegnelse
Apple macbook 2
Brancheanalyse 3
MIn konklusion 4
Positioneringskort 5
Kildeliste 6

Uddrag
Apple macbooks er en del af de fleste ting, som gør at der er så mange producenter der ville være bedre. Apple macbook er meget mere udviklet end de fleste andre computere man kan finde på marked.

Fx macbook ville gerne altid være de bedste og altid være det de fleste har præferencer for at ville have, selvom der er mange der ser det som et ikke godt produkt ville der altid være nogen der ikke mener det er godt.

Men alligevel er der stadig mange der køber det fordi de ser brandet i det og der er også mange der ville reklamerer med det i deres film eller reklamer.

Det gør at der er mange der ser det og derfor ville de købe det fordi de tænker det er det bedste der er på markedet. Det hjælper Apple på at få deres produkt ud til deres kunder og få flere og nye kunder.

Grunden til der også er mange der køber det er fordi at Apples styresystem “ios”, er fordi det er helt unikt. Det er bygget på den måde at det er nemt at bruge og nemt og at gør tingene på.

Der mange der ville købe det og det er også nemt at bruge fordi det er nemt at opdatere sin telefon eller få den oprettet og få alt importeret fra sin gamle telefon til sin nye.

Det er også dyrt fordi det har sin helt unikke form og styresystem. Det har sin helt unikke form.

På den måde at de gør en macbook nem at bruge og de gør den også meget nem at bære rundt på, da de ikke har gjort den så tyk så som de fleste andre mærker der er på markedet.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu