Apple | Analyse

Indledning
Jeg har valgt at tage udgangspunkt i produktionsvirksomheden Apple, der specifikt er kendt for deres hardware og software.

De sælger blandt andet produkter som iPhone, Airpods, Macbook, Imac Apple, Apple watch, iPod til folk der gerne vil bruge deres penge på brugervenlig teknologi.

Det er primært unge helt ned til 10-årsalderen, der bruger Apples produkter, dog er voksne helt op til 70-årsalderen begyndt at benytte Apples produkter.

Det er både mænd og kvinder, der benytter sig af Apple. Det er næsten ligegyldigt, hvilken race eller etnicitet kan kigger på, så er Apple det mest købte teknologiprodukt iblandt befolkningen.

Det er sjældent at man hører om nogen, der skifter fra Apple til et andet brand, så Apples kundeloyalitet er meget stærk og folk forholder sig oftest til Apple.

Indholdsfortegnelse
Apple Airpods

Uddrag
Apple Airpods er efterhånden blevet et af Apple´s mest populære produkter. Det er trådløse høretelefoner med bluetooth aktivering.

De populære høretelefoner er et umbrella brand og derudover fysisk vare, som er et consumer durables, altså et langvarigt produkt, der kan holde i et par år – Kommer an på hvor meget og hvordan du anvender dem.

Produktets emballage-funktioner er både præsentation af produktet, men også brugsfunktionen.

Præsentationen af produktet er et stilrent og minimalistisk design, samt med at brugsfunktionen er et etui, hvor der er både er opbevaring og opladning af til Airpodsene.

Hvis man kigger på den funktionelle kvalitet, så kigger man primært på at det er trådløse høretelefoner, der ikke forstyrrer en, f.eks. hvis man er ude og løbe en tur, hvor ledninger kan komme i vejen for en og forstyrre;

Hvis man kigger på brand image, altså imagemæssige kvalitet, så har Apple via æblelogoet formået at tilføre sine produkter en imagemæssig kvalitet, da folk

som bruger Airpods føler sig oftere mere seje end folk der bærer høretelefoner fra et ukendt brand, dog kan det også have noget at gøre med kundeloyalitet, at folk er villige til at betale lidt ekstra for de eksklusive Apple Airpods.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu