Analyse af milionbedrageri Dansk

Indholdsfortegnelse
Tidligere reflekssionsskrivning

For meget tillid til offentlige ansatte førte til stort millionbedrageri

Uddrag
Jeg manglede selvstændig overskrift som jeg skal huske til næste gang. Indledningen er ét sammenhængende afsnit. Derudover havde jeg nogle problemer med henvisninger da jeg kom til at bruge fodnoter i stedet.

Jeg kan se når jeg sammenligner min opgave med ”Et kløvet ægteskab” hvordan jeg skal henvise til novellen. Synes jeg har gjort godt brug af citater når jeg sammenligner de to afleveringer.

---

Igennem flere år har Rigsrevisionen været bekymret for misbrug af systemerne der har adgang til statskassen. Grunden til dette har været mangel på it-systemernes sikkerhed.

Samtidig har der været uforholdsmæssigt mange individer der har haft adgang til disse systemer, som har mulighed for at slette alle spor efter sig.

Socialministre har altså været klar over at forvaltningerne af midlerne ikke har været i top. Dette udnyttede den 64-årige Britta Nielsen der er indblandet i en af de største svindelsager med offentlige midler.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu